Tudi v letošnjem šolskem letu so bili učenci naše šole vključeni v prostovoljsko delo, za kar smo jim zelo hvaležni. Vemo, da so se zelo trudili, zato smo jih nagradili z izletom v Ljubljano. Izleta se je udeležilo 25 učenk in učencev.

Najprej smo si ogledali Reševalno postajo UKC Ljubljana, nato pa se sprehajali po ulicah Ljubljane, kjer se je dogajal Znanstival (festival dogodivščin, znanstvenih predavanj, eksperimentalnih delavnic in posebnega spektakla).

Nekaj vtisov:

Zelo sva uživali na Znanstivalu. Posebej nama je bilo všeč, ko se je učiteljica Darinka peljala čez Ljubljanico. Bilo nama je tudi všeč v Kliničnem centru, saj naju je zanimalo, kako izgleda, ko dobijo klic na pomoč in kako se odzovejo. Zelo mi je bilo všeč, ko so bili triki z obroči in vrvico. Neža pa ni bila kaj zadovoljna, saj je imela hlače polite z oljem.

Tadeja Jesenko in  Neža Justin, 6. a

 Najbolj mi je bil všeč Klinični center Ljubljana. Tudi Znanstival mi je bil všeč. Najbolj se mi je zdelo zanimivo, ko smo izdelali različne izdelke na postajah.

Nika Peternel, 6. a

Ko smo šli v Ljubljano, mi je bilo najbolj všeč na Reševalni postaji in na Znanstivalu. Upam, da se bomo še kdaj udeležili kaj podobnega.

Urška Jesenko, 7. b

no images were found

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)