NOVO

 

9.6.2022

Med poletnimi počitnicami v podjetju Optiweb organizirajo že 3. Optiwebovo, tokrat poletno, šolo programiranja, ki bo namenjena osnovnošolcem, da se spoznajo s svetom programiranja in na splošno razvijajo svojo logiko in matematiko.

Več podatkov je  v priloženem vabilu.

7.6.2022

Spoštovani učenci in starši!
Ob koncu pouka Gimnazija Kranj pripravlja Gimnazijski tabor 2022 za osnovnošolce od 6. razreda naprej. Tabor organizira mag. Franc Rozman skupaj z dijaki in ostalimi profesorji. Vse podrobnosti glede tabora najdete na spletni strani Gimnazije Kranj, na povezavi “Gimnazijski tabor 2022”, kjer se do 20. junija 2022 zbirajo tudi prijave.
Gimnazija Kranj se je letos povezala s Fundacijo Vincenca Drakslerja, ki se je v zadnjem času usmerila predvsem na pomoč mladim iz socialno šibkih okolij. Starši ob prijavi lahko zaprosite za subvencijo, ki jo bo pokrila fundacija.
Za vsa vprašanja vam je na voljo vodja tabora mag. Franc Rozman, na telefonsko številko 041 789 886 ali na mail franc.rozman@gimkr.si.

 

NOVO

27.5..2022

Spoštovani!

Varstvo bo glede na rezultate ankete ob zadostni prijavi izvedeno na OŠ Ivana Tavčarja Gorenja vas v terminih:

  1. termin: 11. 7. 22 – 15. 7. 22 med 7.00 in 15.30
  2. termin: 18. 7 .22 – 22. 7. 22 med 7.00 in 15.30

Izvajalec dejavnosti bo Društvo prijateljev mladine Škofja Loka.

Prijavnico in več informacij glede izvedbe počitniških dejavnosti v Občini Gorenja vas-Poljane najdete na spletni strani DPM Škofja Loka.

Prijavite otroke čim prej!

11. 5. 2022

Zahvaljujem se vsem staršem, ki so izpolnili vprašalnik in v njem izrazili potrebo po počitniškem varstvu za več kot 60 otrok iz obeh šol v občini.

Končna odločitev o izvedbi in termnih bo predvidoma znana v začetku junija, ko bodo znani rezultati razpisa Občine Gorenja vas-Poljane.

Vprašalnik je od danes, 11.5.2022 zaprt.


Spoštovani starši oz. skrbniki.

Društvo prijateljev mladine Škofja Loka je v sodelovanju z Občino Gorenja vas- Poljane, Osnovno šolo Poljane, Osnovno šolo Ivana Tavčarja Gorenja vas in nekaterimi društvi pripravljeno izvajati počitniško varstvo med poletnimi počitnicami v juliju in avgustu 2022.

Cilj varstva je, da bi otroci uživali v varnem okolju s prijatelji, medtem ko so starši v službah. Otroci bi imeli organizirane različne športne in ustvarjalne delavnice, za vsakega se bo našlo kaj zanimivega.

Počitniško varstvo bi bilo namenjeno učencem od 1. do 5. razreda. Ali je izvedba počitniškega varstva sploh smiselna in ekonomsko upravičena, pa potrebujemo podatke o številu otrok, ki bi to potrebovali.

Zato vas prosimo, da nam te podatke čim prej sporočite. Vkolikor bo število otrok že v tej fazi premajhno, varstvo ne bo izvedeno. Naslov vprašalnika:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejI103DlhnGW0pPtoCNkTSCBarSTf_A5Cs2yoomUWxlLIxGQ/viewform

Dodatne informacije glede vprašalnika

1. Za več otrok iz iste družine prosimo, da izpolnite za vsakega otroka svoj obrazec. Le tako bo jasno dejansko število otrok, ki bi potrebovali varstvo.

2. Vprašalnik bo odprt do 10. maja 2022.

Več informacij v pripetem dokumentu: Počitniško varstvo_dopis_poletje 2022

Jure Kumer, koordiator na OŠ Poljane

 


Društvo prijateljev mladine Škofja Loka

Več informacij na: https://www.dpm-skofjaloka.si/


IMPULSPORT

Več informacij na: https://impulzsport.si/aktivne-pocitnice-za-otroke/


Center šolskih in obšolskih dejavnosti

Več informacij na: https://www.csod.si/prijavnice/aktivne-pocitnice/seznam


MINISPORT

Več informacij na: https://www.minisport.si/pocitnice-za-otroke


NARAVNOST.SI, Plezarna aktivni center, Kranj

Več informacij na: http://www.naravnost.si/


 

(Skupno 384 obiskov, današnjih obiskov 1)