Gibanje Mladi raziskovalci za razvoj Poljanske doline mlade spodbuja k raziskovanju, inovativnosti in ustvarjalnosti s ciljem, da razvijejo svoje sposobnosti, pridobijo nova znanja in izkušnje, se vključijo v timsko delo, se srečajo z novimi ljudmi, se predstavijo širši javnosti (javni nastop), pridobijo spretnosti pri predstavitvi svojega dela, pridobijo dodatne možnosti za pridobitev štipendije in vpis v šolo ter krepijo samozaupanje in osebno zadovoljstvo. Pri delu jim pomagajo mentorji in somentorji.

Osnovna šola Poljane že od šolskega leta 2005/2006 sodeluje v projektu MLADI RAZISKOVALCI ZA RAZVOJ POLJANSKE DOLINE. Naši učenci vsako šolsko leto izdelajo tematsko različne raziskovalne naloge, ki segajo na področja zgodovine, etnologije, ekologije, sociologije, geografije, matematike, računalništva itd.

Razpis in prijava za tekoče šolsko leto

Dokument PDF – Acrobat Reader DOCX – MS Word
Razpis PDF oblika  
Prijavnica PDF oblika DOCX oblika

Naloge po šolskih letih

 

 

Lahko se zgodi, da vam mape ne prikaže.

V tem primeru je možno več vzrokov, največkrat pa:

  • ni posodobljen brskalnik;
  • imate nameščen kak bloker oglasov ali podobno.

Preverite lahko tako, da v brskalniku odprete anonimni zavihek/okno (incognito tab in podobni izrazi) in preverite, če v tem primeru deluje. Običajno deluje. V brskalniku Google Chrome >>Novo anonimno okno<< odprete desno zgoraj –>tri pikice in 3 možnost od vrha.

V primeru operacijskega sistema Windows 10 ali 11 imate nameščen tudi brskalnik Microsoft Edge, ki v privzeti nastavitvi ravno tako odpira to stran brez težav. Tako da lahko preverite delovane tudi z brskalnikom Microsoft Edge.

(Skupno 560 obiskov, današnjih obiskov 1)