Potem ko so se prvo šolsko uro okrepčali s tradicionalnim slovenskim zajtrkom, so učenke in učenci predmetne stopnje pouk nadaljevali s tehniškim dnem, posvečenim projektoma Zdrava šola in Šolska shema.
V šoli skrbimo tako za telesno kot tudi duševno zdravje otrok in mladostnikov. Tako so se vsi razgibali z gibalnimi dejavnostmi, prav tako pa so se posvetili predavanjem in delavnicam o lokalno pridelani hrani ter pasteh sodobne tehnologije, ki vse bolj vpliva na duševno zdravje mladih.
6. razred – MOJ SPLETNI ZEMLJEVID IN PODOBA: PRAVILA SPLETNEGA BONTONA
Zala Bricelj, Jan Magdič
7. in 9. razred – POMEN LOKALNO PRIDELANE HRANE IN ZMANJŠANJE KOLIČIN ODPADNE HRANE
Kmetijsko-gozdarski zavod Kranj – Nataša Božnar Markelj
7. b razred – ZANKE IN PASTI SPLETNIH OMREŽIJ (v okviru projekta NEON)
Damjana Bonča, Polona Zupan
8. razred – ALI JE SODOBNE TEHNOLOGIJE LAHKO PREVEČ?
Zala Bricelj, Jan Magdič
9. razred – USTVARJANJE VOŠČILNIC ZA DOBRODELNI SEJEM
Vsi – IZDELKI ZA ŠOLSKO SHEMO
Vsi: GIBALNE DEJAVNOSTI
VTISI UČENK IN UČENCEV O TEHNIŠKEM DNEVU IN ZAKLJUČNE MISLI UČITELJICE IRENE TEHOVNIK






