Potem ko so se prvo šolsko uro okrepčali s tradicionalnim slovenskim zajtrkom, so učenke in učenci predmetne stopnje pouk nadaljevali s tehniškim dnem, posvečenim projektoma Zdrava šola in Šolska shema

V šoli skrbimo tako za telesno kot tudi duševno zdravje otrok in mladostnikov. Tako so se vsi razgibali z gibalnimi dejavnostmi, prav tako pa so se posvetili predavanjem in delavnicam o lokalno pridelani hrani ter pasteh sodobne tehnologije, ki vse bolj vpliva na duševno zdravje mladih

 

6. razred – MOJ SPLETNI ZEMLJEVID IN PODOBA: PRAVILA SPLETNEGA BONTONA

Zala Bricelj, Jan Magdič

 

7. in 9. razred – POMEN LOKALNO PRIDELANE HRANE IN ZMANJŠANJE KOLIČIN ODPADNE HRANE

Kmetijsko-gozdarski zavod Kranj – Nataša Božnar Markelj

 

7. b razred – ZANKE IN PASTI SPLETNIH OMREŽIJ (v okviru projekta NEON)

Damjana Bonča, Polona Zupan

8. razred – ALI JE SODOBNE TEHNOLOGIJE LAHKO PREVEČ?

Zala Bricelj, Jan Magdič

 

9. razred – USTVARJANJE VOŠČILNIC ZA DOBRODELNI SEJEM

 

Vsi – IZDELKI ZA ŠOLSKO SHEMO

Vsi: GIBALNE DEJAVNOSTI

 

VTISI UČENK IN UČENCEV O TEHNIŠKEM DNEVU IN ZAKLJUČNE MISLI UČITELJICE IRENE TEHOVNIK

(Skupno 176 obiskov, današnjih obiskov 2)