Dne 10.10.2013 ob 21.30 sva Luka in Matej skupaj z učenci Škofje Loke mesto in učiteljicami odšli na avtobus in se odpeljali proti Europa Parku.

Peljali smo se skozi Karavanke, se ustavili v Avstriji, kjer nas je presenetil prvi letošnji sneg in nadaljevali pot proti Nemčiji. Prva noč je bila zelo naporna saj smo spali na avtobusu. Dopoldne ob 11.00 smo prispeli v Europa Park, 3 ure kasneje, kot je bilo načrtovano. Tam smo se zelo zabavali na vlakcih smrti in na ostalih igralih. Zvečer smo pot nadaljevali v Francijo. Prespali smo v hotelu v Strasbourgu. Po zajtrku smo imeli vodeni ogled mesta. Obiskali smo katedralo in šli v nakupovalni center. Nato smo se z ladjico odpeljali okoli mesta Strasbourg. Popoldne smo se odpravili v muzej čokolade, kjer smo jo pokušali in jo tudi lahko kupili. Ogled čokoladnice nama je bil zelo všeč, tako kot čokolada. Sledila je večerja v Nemčiji in pot nazaj proti domu.

V Škofjo Loko smo prispeli v nedeljo 13.10.2013 ob 6.00 zjutraj. Izlet nama je bil zelo všeč. Videla sva veliko novega in se zelo dobro počutila med novimi prijatelji.

Zahvaljujeva se učiteljici Urški, da sva se lahko pridružila izletu.

 Matej Oblak in Luka Jeraša, 8.b

Rust Muzej čokolade Strasbourg

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)