Petek, 19. novembra, dan slovenske hrane, se je za učence od 6. do 9. razreda po tradicionalnem slovenskem zajtrku nadaljeval z vsebinami projektov Zdrava šola in Šolska shema.

Osrednja tema tehniškega dneva – JABLANA IN JABOLKA.

V 6. razredu so se posvetili jablani in jabolkom spomladi. Narisali, pobarvali in izrezali so cvetove jablan.
Učenci 7. razreda so predstavili jablano in jabolka poleti. Izdelali so plodove jablan.
Osmošolci so na temo jablana in jabolka jeseni ustvarili liste jablan.
Devetošolci so ob temi jablana in jabolka pozimi sodelovali pri izdelavi in postavitvi makete drevesa ter oblikovali plakat plakat o hranilni vrednosti jabolk in slovenskih vrstah jabolk.

Vsi učenci predmetne stopnje so del dopoldneva namenili tudi športni aktivnosti, še posebej koristna pa je bila predstavitev zelo aktualne teme – SPANJE IN UPORABA ZASLONOV PRI OTROCIH IN MLADOSTNIKIH, ki si jo lahko ogledate tudi tukaj:
SPANJE IN UPORABA ZASLONOV PRI OTROCIH IN MLADOSTNIKIH

 

Ustvarjanje

 

Izdelki

 

(Skupno 258 obiskov, današnjih obiskov 1)