Kako so letošnjega gosta doživeli učenci …

Za zaključek bralne značke nas je obiskal Boštjan Gorenc – Pižama. Bilo je zelo zanimivo. Govoril je o prevajanju knjig, o svojem življenju in nas zelo zabaval. Spregovoril je celo o starih časopisih, knjigah in slovenskih pisateljih. Obisk bi lahko trajal več kot eno uro.
Larisa

Pižama mi je bil všeč, saj je bil zanimiv in je vse povedal na drugačen, bolj zanimiv način. Najbolj mi je bilo všeč, ko nam je pokazal, kako prevaja google prevajalnik.
Ana Zala

Bilo je krasno. Boštjan je res smešen. Veliko smo de smejali, ugibali njegove smešnice in se dolgo pogovarjali. Povedal nam je vse o prevajanju in pisanju knjig. Povedal nam je tudi kako je do0bil vzdevek pižama. Ob koncu nam je dal piškot, štampiljko in svoj avtogram.
Tia

Bilo je zanimivo, saj nam je na zabaven način predstavitve teme, ki nas jih učijo pri pouku slovenščine. Je odličen komik in prevajalec.
Manica

Bilo mi je všeč. Bil je zelo smešen. Njegove knjige so v redu, tudi zelo dobro prevaja. Njegov vzdevek Pižama je nastal, ko so ga v šoli hecali, ker je v šolo prišel v trenirki. In še zdaj uporablja vzdevek Pižama. Na koncu nam je dal štampiljko.
Nina

Zaključek bralne značke mi je bil zelo všeč. Bilo je zelo smešno, tudi če ni nič govoril – zaradi njegove obrazne mimike in obnašanja. Zna res zelo dobro predstaviti stvari in to na smešen način.
Suzana

Na predstavitvi se mi je zdeo zanimivo, smešno. Lahko bi bilo daljše. Pižama je govoril smešne stvari, da smo se smejali.
Tobija

Bil je zelo super, saj je bilo zelo smešno in zabavno. Skoraj celo prireditev sem se smejal. Zelo zabaven je bil začetek prireditve, saj nam je predstavil zabaven PowerPoint.
Gašper

Bilo je zelo smešno. Boštjan se je veliko hecal. Na začetku je bil resen, potem pa zabaven. Bila sem zadovoljna, saj sem dobila štampiljko in podpis. Hecal se je o pisateljih in njihovih delih ter o knjigah, ki jih je prevedel.
Lena G.

Meni je bila celotna predstavitev zelo všeč. Boštjan je zelo zanimivo govoril. Najbolj zanimivo se mi je zdelo, ko je na pamet povedal zelo dolgo ime in pesem s 8 kiticami.
Tinkara K.

Na prireditvi je bilo zelo lepo, smešno, zanimivo. Pižama nas je zabaval. Pokazal nam je najstarejšo pesem. Povedal nam je, zakaj so ga klicali Pižama, kako piše stripe in kako prevaja Kapitana Gatnika. Povedal nam je, kako Prešernove poezije napiše s smajliji.
Ožbej

(Skupno 22 obiskov, današnjih obiskov 1)