Drugošolci so obiskali dve knjižnici, in sicer Krajevno knjižnico Poljane ter šolsko knjižnico.

Najprej smo odšli v knjižnico v Poljanah. Potem smo pojedli malico. Ko smo pojedli, smo odšli v knjižnico v šoli. Tam smo poslušali knjigo Pikčasta jagoda. Izdelovali smo sliko vid. Potem smo odšli v veliko telovadnico. Tam smo napeto gledali košarkarsko tekmo. Glasno smo navijali za naše. Naši košarkarji so zadeli veliko košev. Tekma je bila zelo napeta.

Neja Pelko, 2. b

Šli smo v Krajevno knjižnico Poljane. Tam smo brali Kralj ima umazane noge, Nato smo šli v šolsko knjižnico. Tam nam je knjižničarka prebrala Pegasta jagoda. V razredu smo delali sliko gib. Za nagrado smo šli v veliko telovadnico gledat košarko.

Gašper Drnovšek, 2. b

Danes smo s šolo odšli v krajevno knjižnico, kjer smo poslušali pravljico Kralj z umazanimi nogami. Nato smo šli v šolo. V knjižnici smo se naučili delati sliko gib in poslušali pravljico Pegasta jagoda. Nato smo šli gledat košarkarsko tekmo. Mi smo zmagali.

Izak Zver, 2. b

Danes, 10. 4., smo odšli v Krajevno knjižnico Poljane. Tam smo prebrali knjigo Kralj ima umazane noge. Tam smo si ogledali še druge knjige. Potem smo se zahvalili in odšli. Ko smo odšli v šolo, smo še malo poklepetali. Ko smo prišli v šolo, smo pojedli malico in odšli v knjižnico v šoli. Tam smo prebrali Pegasta jagoda in pogledali še druge knjige. Potem smo še ustvarili izdelek iz knjige. Na koncu pa smo odšli gledat košarko.

Liza Strel, 2. b

Odšli smo v Krajevno knjižnico Poljane. Poslušali smo knjižničarko Romano. Ko smo prišli v šolo, smo pojedli malico in odšli v šolsko knjižnico. Tam smo poslušali Pegasta jagoda. Ko smo odšli, smo naredili nekaj in odšli na tekmo in naši so zmagali.

Vanessa Rakovec, 2. b

Naš dan se je začel v Krajevni knjižnici Poljane. Tam smo prebrali knjigo. Potem smo se pogovarjali o gospodu. Potem smo šli jest malico. Ko smo pojedli malico, smo šli v našo šolsko knjižnico. Tam smo prebrali pravljico. Delali smo sliko gib. Po tej uri smo se odpravili na tekmovanje v košarki. Zmagali smo mi.

Šaja Rupar, 2. b

V knjižnici smo spoznali nekaj del Boštjana Gorenca Pižame. 17. aprila nas bo obiskal ob zaključku bralne značke. Vsi ga že nestrpno pričakujemo!

 

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)