1. DAN

Bil je zelo dober. Najprej smo smučali, potem smo šli na kosilo. Po kosilu smo se zopet smučali in po končanem smučanju samo se odpravili v hotel. Namestili smo se v sobe in imeli odmor. Potem je bil na vrsti sestanek, kjer smo govorili o poteku dela v šoli v naravi. Za večerjo smo imeli juho, lazanjo in palačinke. Sledilo je še plavanje in po plavanju zaslužen počitek.

Avtorice zapisa: Tia, Lena, Manca in Lejla Vita

*****

2. DAN

Zjutraj nas je prišla zbuditi učiteljica. Po zajtrku smo se odpravili na smučišče. Tam smo se naučili veliko novega. Kosilo je bilo res dobro. Ko smo prišli s smučišča, smo imeli eno uro prostega časa, nato smo reševali učne liste za matematiko. Predstavili smo tudi 10 FIS pravil. Imeli smo zelo okusno večerjo. Po večerji smo spet imeli nekaj prostega časa, nato pa nas je prišla obiskat ravnateljica.  Predstavila nam je Islandijo, ki jo je obiskala tudi sama. Bilo je zelo zanimivo. Nato smo se še malo igrali in odšli spat.

Avtorice zapisa: Iza, Barbara, Tinkara in Nika

*****

3. DAN

Čudovito vreme nas je razveseljevalo tudi danes. Izkoristili smo odlične pogoje na smučišču in malo smučarjev za nabiranje novega smučarskega znanja. Poleg smučanja smo današnji dan začeli z učnimi dejavnostmi. Po končanem smučanju pa smo obiskali muzej v Cerknem. Ogledali smo si dve zbirki. Prva govori o zgodovini Cerknega, druga pa o Laufariji. Časa za počitek ni bilo veliko, saj smo se hitro odpravili še na večerjo. Po večerji pa je sledil zaslužen počitek. V večernem času smo imeli še plavanje in sicer preverjanje znanja plavanja. Po napornem dnevu smo se hitro odpravili v postelje na zaslužen počitek.

*****

4. DAN

Vstali smo ob 7h, pozajtrkovali in se z avtobusom odpeljali na smučišče. Ob 12.30 smo kosili meso in testenine. Po kosilu smo šli še za uro in pol smučat. Takoj, ko smo prišli v hotel, smo lahko odšli v trgovino, saj je bil zadnji dan bivanja v hotelu. Po odhodu v trgovino, smo imeli počitek. Ob 17.15 smo imeli učno uro in reševali »smučarski izpit«. Učitelj Aleš nam je pripravil vprašanja o smučanju in FIS pravilih. Za večerjo smo imeli golaž in polento. Po večerji smo šli v disco. Bilo je zelo dobro. Ko smo se punce ravno ogrele, je bilo konec plesa. Fantje so bil večino časa stisnjeni v kotu. Ko smo končali s plesom, smo odšli takoj spat.

Ana Pintar, Lena Pintar in Taja Lesjak

Danes je bil ponovno dober zajtrk  kot vedno. Nato je sledil odhod na smučišče. Tam smo se razdelili v štiri skupine in odsmučali par dolžin do kosila. Po kosilu smo še do treh smučali. Ko smo prišli v hotel, smo odložili torbe in takoj odšli v trgovino. Potem smo imeli odmor, po odmoru pa reševanje nalog iz angleščine in matematike. Našo dogodivščino smo zaključili s disco večerom.

Erazem Kržišnik in Jakob Pisk

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)