7. junija smo si četrtošolci oprtali nahrbtnike, obuli pohodne čevlje, namazali s sončno kremo in se poškropili proti klopom. Potem pa – akcija!  Pred nami je bil prekrasen dan, ki je kar vabil, da se vzpnemo nekam proti soncu, saj ga te dni res pogrešamo. Naš cilj? Bukov vrh!

Bilo mi je zelo  všeč, ker smo se lahko pogovarjali po poti, ker smo opazovali zanimive stvari in ker sem na poti lahko vozil avto na daljinca. (Adriano)
Bilo mi je zelo všeč, ker smo na poti lahko nabirali in se sladkali z jagodami in ker se nismo smeli prehitevati. (Taja)
Vzpon na vrh je bil naporen, toda se je splačalo, ker je bil na vrhu lep razgled. Všeč mi je bilo lovljenje s fanti in slastna in zdrava malica, ki sem jo prinesla s seboj. (Mina)
Ko smo prišli na vrh, sem s ponosom pokazal, kje živim. Od cerkve se je videlo točno do naše kmetije. (Tine)
Všeč mi je bilo, ker smo se na vrhu lovili in da smo se na poti navzdol igrali igro sporočil. Pravila: Učiteljica si izmisli vprašanje, ki preko telefona, učencev, potuje do naslovnika. Enako velja za odgovor. (Lena)
Na vrhu smo se lovili okoli cerkve in se igrali s kartami. Potem so fantje lovili punce, toda jaz sem, seveda, bila med fanti. Ko smo odhajali, je bila učiteljica Mirjam prva. Učiteljici Cilki je podajala sporočila. Bilo mi je zelo všeč. (Tia)
Pohod mi je bil všeč, saj smo se na vrhu igrali različne igre. Ob poti smo videli konje. (Manca)
Na športnem dnevu mi je bilo najbolj všeč to, da smo se na vrhu lahko dolgo igrali s prijatelji. (Tilen)

Bukov vrh je velik hrib,
če hočeš pridet gor,
moraš nardit velik gib.
Če hočeš pridet gor,
je to kar velik napor. (David)

Mirjam Rožič Pfajfar

no images were found

(Skupno 21 obiskov, današnjih obiskov 1)