Učenci so o plavalnem tečaju imeli veliko povedati. Očitno so se imeli lepo. Preberite njihove vtise, oglejte si fotografije.

Učili smo se kravl, žabico, vojačka, raketo na hrbtu, raketo na trebuhu, hrbtno plavanje in skakanje. (Nina Jereb, 3. a)
Šli smo tudi v veliki bazen. Všeč mi je bilo, ko nas je potem voda v malem bazenu spet pogrela. (Blaž Jelovčan, 3. a)
Bilo mi je zelo všeč, še posebej, ko smo skakali v vodo, in to z višine. Ne bom pozabila zadnjega dne, ko smo se potapljali, skakali v vodo, se zabavali in delali različne vaje. Motilo me je edino, da si moral imeti odprte oči in da nisi smel zatisniti nosa. (Špela Šturm, 3. a)
Bilo je zelo zabavno. Učili smo se plavati, na koncu pa smo se tudi igrali in skakali v vodo.  (Jaka Padežnik, 3. a)
Bilo je zelo zanimivo, ker smo se učili nove tehnike plavanja. Ni mi bilo všeč, ko smo plavali vojačka. Ne bom pozabila dne, ko smo imeli testiranje.  (Brina Frlan, 3. a)
Naučil sem se plavati vojačka. Všeč mi je bilo, da smo skakali v vodo. Po plavanju sem bil zelo lačen.  (Blaž Šubic, 3. a)
Veliko smo vadili in po dolgem treningu smo se naučili plavati. Dogodkov, ki jih ne bom pozabila, je več: ko smo se igrali, šli v velik bazen, testiranje … (Tadeja Kržišnik, 3. a)
Ta plavalni tečaj je bil zelo poučen, zabaven in bilo je super. Motilo me je edino, da je bila mrzla voda v olimpijskem bazenu. Škoda, ker se je tečaj hitro končal. (Simona Fojkar, 3. a)
Cel plavalni tečaj mi je bil zelo všeč. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo skakali v vodo. Tudi ko smo se učili plavati kravl. V ponedeljek, 23. 5. 2016, me je učiteljica Ajda pohvalila pri skoku na glavco. (Lučka Ficko, 3. a)
Na plavalnem tečaju smo se naučili veliko zanimivih stvari, najlažji pa mi je bil vojaček na hrbtu. Uživala sem v igranju, plavanju in potapljanju. Edino plavanje hrbtno mi ni bilo všeč. (Lara Rešek, 3. a)
Veliko smo vadili žabico, vojačka in kravl. Na koncu smo se pet minut igrali. Dogodek, ki ga ne bom pozabil je, ko sem spoznal toploto majhnega bazena in hlad velikega bazena. Na tečaju mi ni bilo všeč, ko smo se ogrevali.  (Klemen Božnar, 3. a)
Bilo je zelo zabavno. Učiteljica Simona nas je veliko naučila. Ni mi bilo pa všeč, ko smo se morali desetkrat potunkati. (Rebeka Štrukelj, 3. a)
Naučila sem se plavati kravl. Bilo je zelo zanimivo. (Ema Ržek, 3. a)
Všeč mi je bilo, ker sem se na plavalnem tečaju naučila nekaj novega. Bilo je zelo zabavno. V skupini sem bila s prijateljico Lano, zato je bilo še bolje. Ni mi bilo všeč, ko me je sošolec potisnil v vodo. (Katja Buh, 3. b)
Na plavalnem tečaju mi je bila zelo všeč učiteljica Sonja in tudi topla voda. Nikoli ne bom pozabila vojakov, ki so imeli vaje v bazenu. (Fatlinda Bytyqi, 3. b)
Ne bom pozabil dogodka, ko nam je učiteljica dovolila, da se lahko potapljamo. Vendar me je motilo, ko so me ostali tunkali. (Jan Demšar, 3. b)
Meni je bilo na plavalnem tečaju všeč. Nekateri smo plavali v zelo globoki vodi, slabši plavalci pa v nizki. Moj učitelj je bil Matic. (Hana Debeljak, 3. b)
Plavalni tečaj mi je bil zelo všeč, saj imam zelo rad vodo in plavanje. Naučil sem se hrbtno plavati. Ne bom pozabil skoka v vodo z odskočne deske. (Miha Dolenc, 3. b)
Ni mi bilo všeč, ko so se moji sošolci in sošolke prerivali ter takrat, ko so me škropili z vodo. (Ana Dolenec, 3. b)
Bilo mi je všeč, ker smo se malo ogrevali in veliko plavali. (Loti Dolinar, 3. b)
Ne bom pozabila plavanja v velikem bazenu. (Tadeja Omejc, 3. b)
V naši skupini smo nekateri plavali s črvi in deskami.  (Tadeja Osredkar, 3. b)
Plavalnega tečaja sem se vsak dan veselil. Učiteljica, ki me je učila, mi je bila zelo všeč. Ne bom pozabil skokov v vodo na glavo in plavanja v velikem bazenu. (Dominik Pisk, 3. b)
Všeč mi je bilo, da smo se na koncu vedno lahko malo igrali.  (Ema Stanonik, 3. b)
Na plavalnem tečaju sem spoznal veliko načinov plavanja. Ne bom pozabil skakanja v vodo. Motile so me plastične plavajoče prepreke.  (Vasja Hozjan, 3. b)

no images were found

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)