V soboto, 16. maja, smo  z učenkami Tadejo Jesenko, Anjo Štravs in Nežo Justin nastopale v vlogi promotork naše šole in naše dejavnosti “Po poteh fresk Iveta Šubica”.

V turobnem jutranjem času smo se odpravile v Škofjo Loko, natančneje na stojnico na Mestni trg, kjer se je odvijala Parada učenja – uvod v teden vseživljenjskega učenja.

Ob prihodu smo stojnico opremile, da bo prepoznavna naša šola in dejavnost. Na eni strani smo pripravile zloženke, ki ponazarjajo učno pot, zraven pa razprostrle fotoutrinke s sprehoda po učni poti. Drugi del stojnice je bil kulinarično opremljen – za pokušino Šaručeva sliva, pečen narastek iz prosene kaše in suhih sliv … in že so začeli prihajati prvi obiskovalci. Poleg omenjenih dobrot smo jim postregle z vsemi informacijami o naši dejavnosti. V dopoldanskem času se je pri nas oglasilo lepo število obiskovalcev.

Na koncu smo poklepetale še z novinarjem Loškega utripa, vmes nas je pozdravilo še sonce. Nanj računamo tudi v sredo, 20. maja, ko vas vse še enkrat vljudno vabimo, da se nam pridružite na učni poti “Po poteh fresk Iveta Šubica”.

Barbara Tavčar

no images were found

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)