V letu 2010, ki se počasi a nezadržno poslavlja, smo uspešno izpeljali kar nekaj akcij z namenom pridobivanja sredstev za šolski sklad.

Ob zaključku šolskega leta 2009/10 je v okviru zaključne prireditve v OŠ Poljane potekal dobrodelni bazar. Učenci so že nekaj tednov prej pod mentorstvom učiteljic marljivo izdelovali, slikali, ustvarjali in nastali so res lepi izdelki za prodajo. Bazar je potekal v telovadnici dne 23. junija 2010 in sredstva šolskega sklada so se povečala za 437,70 EUR.

Učenci podružnične šole Javorje so skupaj z učiteljicami že v novembru pričeli s pripravami na Miklavžev sejem, ki so ga uspešno izpeljali 5. 12. 2010 v Javorjah. Na stojnicah so ponudili kopico prekrasnih izdelkov, ki so »šli za med«. Od zbranih sredstev so v šolski sklad namenili 617,60 EUR.

19. decembra 2010 je bila v telovadnici OŠ Poljane vsakoletna prednovoletna prireditev »Jerbas domačih«. Po končani prireditvi je voditeljica Saša Pivk Avsec potrkala na srca vseh udeležencev koncerta z besedami: prižgimo iskrico v očeh in prispevajmo za naše otroke v šolski sklad OŠ Poljane. V »jerbasih« ob izhodu iz dvorane je bilo zbrano za 300,40 EUR prostovoljnih prispevkov za šolski sklad.

Hvala vsem, ki se s svojimi dejanji kakorkoli pomagali prižgati iskrice v očeh naših otrok. Hvala vsem, ki iskrico prižgete z nakazilom v šolski sklad. Upam, da bomo tudi v prihajajočem letu toliko ali še bolj uspešni pri pridobivanju sredstev.

Lepo povabljeni vsi, ki ste se znašli v stiski, da nam to sporočite in zaprosite za pomoč, saj smo se trudili prav za vas in vaše otroke.

Lepe praznike in vse dobro v letu 2011

 

***************************

Toplo ognjišče in smeh v očeh

iskreno želimo vam v prazničnih dneh.

Da zdravja in srečnih trenutkov nešteto

v obilju nasulo bi vam novo leto.

Lepe božične praznike in vse dobro v letu 2011

vam želi upravni odbor šolskega sklada OŠ Poljane.

Predsednica Majda Tomažin

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)