V tednu otroka, ki je potekal od ponedeljka, 4. 10., do petka, 8. 10., so se učenci lahko udeležili dveh popoldanskih dejavnosti.

V ponedeljek je za učence, željne spoznavanja novih dežel, potekala predstavitev dveh potovanj pod naslovom VSE NAS ENO SONCE GREJE – AVSTRALIJA in ISLANDIJA, ki sta ju skupaj s starši spoznavala naša učenca Natea in Aljaž Novak. Ob pripovedovanju, fotografijah ter prinešenih predmetih nam je družina Novak približala ti dve med seboj različni, a nadvse zanimivi deželi. Na doživet način so nam pripovedovali o značilnostih in zanimivostih živalskega in rastlinskega sveta, prebivalstvu, znamenitostih, kulturi …

no images were found

Sredino popoldne pa smo si krajšali z igranjem družabnih iger – od tistih, ki so jih igrali še naši starši, do tistih najnovejših. Najprej smo se pogovorili o pravilih iger, nato pa so učenci različne igre igrali v parih ali manjših skupinicah, vmes pa so se med seboj tudi zamenjali. Na ta način smo se še bolje spoznali in krepili prijateljske odnose. Ugotovili smo, da so družabne igre odličen nadomestek za računalnik in televizijo, saj s tem lahko zberemo prijatelje in družinske člane ter si skupaj na zabaven način krajšamo čas.

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)