1. DAN

Ponedeljek je bil dan, poln pričakovanj – in res ni razočaral.
Najprej smo si v Ljubljani ogledali Botanični vrt in spoznali kar nekaj zanimivosti. Med potjo naprej nam je krajšala čas risanka, ki nas je dodobra nasmejala.
Po prihodu na Kope smo se raztovorili, uredili vse potrebno z opremo in odhiteli na kosilo. Po kosilu pa direktno na sneg! Začetniki so se že spoznali z opremo in se prilagodili na sneg, se že zaustavili in naredili prve zavoje. Boljši smučarji pa so si ogledali tudi drugi del smučišča, ki še obratuje. Po končanem smučanju pa nekoliko bolj umirjeno na malico, urejanje sob, učno dejavnost in večerjo, po kateri je sledilo še nekaj prostega časa in čas za večerno higieno.

Lep pozdrav s smučišča Kope!

Šestošolci

KAJ POČNEMO IN KAKO SE IMAMO, LAHKO OB FOTOGRAFIJAH SPREMLJATE V NADALJEVANJU. 

                    

   

 

2. DAN

3. DAN

Danes sem se zbudil ob pol sedmih. Po zajtrku smo odšli na štirisedo in se odpeljali na vrh. Smučali smo se in se zabavali (peljali v rikverc, poskakovali, dvigovali smučko itd.). Zelo mi je bilo lahko in sem dobro smučal. Nič več se nisem zaletaval ali padal. Zelo veliko sem se naučil. Potem smo imeli malico in potem večerjo. Po malici smo odšli na sestanek in ponavljali angleščino. Večerja je bila zelo dobra (belo meso in pire krompir). Po večerji sem se uredil za film o Tini Maze in njenih skrivnostih smučanja. Film je bil zelo dober, saj je Tina povedala svoje skrivnosti, zaradi katerih je zmagovala. In mogoče jih bom jutri upošteval. Odšel sem pod tuš in v posteljo.

Brin Ficko, 6. a

 

4. DAN

Zjutraj smo se zbudile in zunaj je naletaval sneg. V sobi smo si povedale, kako smo lepe. Odšli smo na zajtrk. Po zajtrku smo se pripravili in odpravili na smučišče. Naučili smo se smučati po eni nogi. Učiteljica Jolanda je na smučišču naredila salto, saj ji je spodrsnilo. Učitelj Aleš pa je izgubil ravnotežje in pristal na tleh. Sledilo je kosilo. Jedli smo špagete z omako. Nato smo ponovno odšli na smučišče, kjer so naši sošolci po nesreči zavili na sedežnico in naredili še eno dodatno vožnjo. Ko smo prišli do Lukovega doma, je soba 405, v kateri spimo Anita, Daša, Eva in Maša, bila zaklenjena, ker smo ključe pustile v sobi, upravljavci doma pa so sobo medtem zaklenili. Sledilo je predavanje z gorskim reševalcem Jožetom. V sobi 407 smo Julija, Ajda, Eva, Maša, Izabela, Sara, Katja in Larisa imele karaoke in se ob tem malo preveč zabavale. Dan smo zaključili z zabavo v Holcer pubu.

Sara, Julija, Katja, Maša, Ajda, Larisa, Eva in Izabela iz 6. b

 

5. DAN

Ko smo se zjutraj zbudili, je zunaj snežilo. Pojedli smo zajtrk, se pripravili na smučanje in odšli na smučišče. Po dveh urah smučanja smo šli na čaj, potem pa pakirat. Za kosilo smo imeli zrezke v omaki in krokete. Po kosilu smo se z avtobusom odpeljali na bazen v Slovenj Gradec. Potrdili smo že osvojeno znanje plavanja in se sprostili ob igrah v vodi. Nekateri so si privoščili tudi masažo v jacuzziju. Utrujeni in polni nepozabnih vtisov smo pot nadaljevali proti Poljanam. V tej šoli v naravi smo se naučili veliko novega, spoznali novo smučišče in upamo, da ga še kdaj obiščemo.

 

(Skupno 2.237 obiskov, današnjih obiskov 1)