Najbolj zanimivo se mi je zdelo, ko smo imeli malico na terasi in smo gledali naraslo reko. Najmanj mi je bilo všeč v knjižnici.

Miha

*****

V četrtek, 13. 11. 2013, smo obiskali knjižnico Knjižnico Ivana Tavčarja – mladinski oddelek.

V Škofji Loki smo šli prek štirih mostov. Med njimi je bila tudi Hudičeva brv. Tam smo poslušali zgodbo o Hudičevi brvi, ki je bila je zelo zanimiva. Govorila je o glavnikarjih in hudiču. Na sotočju Poljanščice in Selščice smo poslušali odlomek iz Visoške kronike. Ko smo šli domov, smo se ustavili na Visokem. Tam smo si ogledali poročno sobo, kip in grob Ivana Tavčarja. V poročni sobi smo tudi uprizorili poroko.

Na kulturnem dnevu mi je bilo zelo všeč, saj so nam v knjižnici podarili knjigo Kot v filmu.

Urban

*****

V knjižnici mi ni bilo všeč, ker ne maram knjig. Všeč mi je bilo, ko smo hodili, ker sem spoznal Hudičevo brv.

Ni mi pa bilo všeč pri Tavčarjevem dvorcu, ker sem bil že med počitnicami vsak dan tam.

Blaž

*****

Na kulturnem dnevu mi je bilo najbolj zanimivo v knjižnici, ker smo morali iskati knjige in podatke na računalniku. Zanimivo mi je bilo tudi, ko nam je učiteljica prebrala odlomek o Agati, ki so jo obdolžili, da je jahala prašiča.

Tina

*****

Najbolj všeč mi je bilo v knjižnici, ker smo iskali knjige in vsi dobili tudi knjigo v dar. Dobro je bilo tudi na sotočju, ker nam je knjižničarka prebrala odlomek iz Visoške kronike. Najmanj mi je bilo všeč, ko smo hodili po Škofji Loki in na Hudičevi brvi.

Najbolje pa je bilo na avtobusu.

Karmen

*****

V četrtek, 13. 11. 2013, smo se odpravili na kulturni dan. Najprej smo obiskali knjižnico, kjer smo dobili knjigo. Potem smo se odpravili skozi mesto do Hudičeve brvi. To je lesen most, ki je ukrivljen. Nazadnje smo šli še na dvorec Visoko, kjer smo si ogledali hišo, grob Ivana Tavčarja in njegov kip. Srečali smo tudi konja, ki se je potem tudi slikal z nami ob kipu.

Nato smo šli v šolo in imeli še eno uro glasbe.

Viktorija

*****

V četrtek, 13. 11. 2013, mi je bilo všeč, ko smo v Knjižnici Ivana Tavčarja iskali knjige. Zanimiv mi je bil tudi krajši sprehod po mestu. Najbolj si bom zapomnila, ko sem prvič videla Sotočje. Dolgočasno pa je bilo, ko nam je učiteljica brala odlomek iz knjige Visoška kronika.

Tea

*****

Zanimivo mi je bilo pri Hudičevi brvi. V knjižnici smo dobili knjigo Kot v filmu. To knjigo bomo imeli za domače branje. Ko smo šli nazaj, smo se ustavili na Visokem. Šli smo v poročno sobo.

Aleš

*****

13. 11. 2013 smo bili na mladinskem oddelku knjižnice Ivana Tavčarja v Škofji Loki, kjer mi je bilo všeč. Prav tako mi je bila všeč zgodba o Hudičevi brvi in del zgodbe iz knjige Visoška kronika. Kulturni dan mi je bil všeč.

Aljaž

*****

V četrtek, 13. 11. 2013, smo imeli kulturni dan. Najbolj mi je bilo všeč v knjižnici. Zanimivo mi je bilo iti čez Kamniti most. V knjižnici Ivana Tavčarja mi je bilo zanimivo iskati knjige in ko smo malicali na terasi. Najboljše pa mi je bilo na avtobusu.

Sabina

*****

V četrtek mi je bilo všeč, ker sem bila prvič v Knjižnici Ivana Tavčarja. Zeloj mi je bilo všeč, ko smo šli čez štiri mostove. Najbolj imenitna je bila Hudičeva brv, ker ni speljana naravnost.

Malo smo se pozabavali, ko smo hodili, morali smo pa tudi poslušati učiteljico, ko je brala Visoško kroniko. Všeč mi je bilo, ko smo bili na Visokem v Tavčarjevi in poročni sobi.

Barbara

*****

V četrtek smo se odpravili najprej v knjižnico. Tam smo se naučili naročati knjige preko spleta. Nato smo se odpravili čez kamniti most do Hudičeve brvi. Tam nam je knjižničarka prebrala legendo o nastanku brvi.

Nato smo obiskali še sotočje in tam smo slišali odlomek iz Visoške kronike. Odpeljali smo se na Visoko, kjer smo videli, kje se pari poročajo.

Na kulturnem dnevu mi je bila najbolj všeč vožnja z avtobusom.

Anja

*****

Najzanimivejša mi je bila Hudičeva brv, saj je bila na vsakem koncu kapelica in še ena manjša na sredini.

Jan

*****

V četrtek mi je bilo všeč, ko sem prvič šla v mladinski oddelek knjižnice Ivana Tavčarja v Škofji Loki ter si ogledala alejo znanih Ločanov in sotočje, kjer so Agato obtožili čarovništva ter jo pripeljali do tega, da se je skoraj utopila.

Izabela

Invalid Displayed Gallery

no images were found

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)