Danes smo šli najprej na pohod. Potem smo šli do cerkve in tam jedli malico. Potem smo se sankali. Nazaj smo šli do cerkve in nazaj v šolo. Športni dan mi je bil zelo všeč.
Jakob Mrak, 2. b

Danes smo šli na športni dan. Peš smo šli do cerkve in pojedli malico. Potem smo se postavili v kolono za sankati. In smo se šli sankat. Potem smo se hitro sankali. Bilo mi je ful dober.
Nejc Krajnc, 2. b

Najprej smo šli na kratek sprehod. Potem smo odšli k cerkvi. Potem smo malicali. Nato smo se šli sankat. Najbolj mi je bilo všeč sankanje z lopatkami.
Anej Zorman, 2. b

Zjutraj, ko smo prišli v šolo, smo se oblekli za igro na snegu. Ko smo se uredili, smo šli ven in v koloni čez Dobensko Ameriko. Ko smo prišli iz Dobenske Amerike, smo kmalu šli k cerkvi in pomalicali. Nato smo se sankali z lopatkami. Najbolj všeč mi je bilo, ker so lopatke šibale po bregu.
Ian Dolenec, 2. b

Všeč mi je bilo sankanje in tekmovanje. Najprej smo šli na pohod. Videla sem svojo mucko Čili. Potem smo jedli malico. Jaz sem se dričala po riti, pa tudi nazaj, ker me je zavrtelo. Naša proga je bila zelo hitra.       
Vita Novak, 2. b

Všeč mi je bilo, ko smo se sankali in tekmovali, kdo vrže dlje kepo. Všeč mi je bilo slikanje in da smo jedli malico.
Krištof Stanonik, 2. b

 

(Skupno 117 obiskov, današnjih obiskov 1)