Na najdaljši dan v letu, 21. junija, smo učenci in učitelji v popoldanskem času pripravili zaključno prireditev ob koncu pouka in dnevu državnosti. Skozi različne šolske dejavnosti sta občinstvo popeljala osmošolca Ana Demšar in Janko Kržišnik, predstavili pa so se mladi pesniki, igralci angleškega dramskega krožka, učenci, ki obiskujejo izbirni predmet nemščino, športniki, plesalci in seveda nepogrešljivi pevski zbori. Doživeli smo pravo presenečenje, saj nam je zapel tudi novoustanovljeni fantovski pevski zbor, ki je požel glasno odobravanje občinstva. Pri domoljubni pesmi Oj, Triglav, moj dom so se jim kasneje pridružila tudi dekleta.

Dan državnosti smo počastili z razmišljanjem osmošolk Tine in Barbare, o njem pa sta spregovorila tudi ravnateljica Metka Debeljak in župan Milan Čadež. Najuspešnejši učenci so iz njunih rok in seveda iz rok svojih razrednikov prejeli pohvale in priznanja.

Naj zaključimo z besedami voditeljev prireditve: “Imamo veliko pridnih učencev in upamo, da bo tako ali še bolje tudi v prihodnjem šolskem letu!”

Vsem učencem in staršem želimo lepe počitnice!

no images were found

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)