1. dan

Za nami je že prvi dan poln doživetij. 

Vse lepo pozdravljamo!

2. dan

Drugi dan letne šole v naravi je za nami. Ves dan nas je razvajalo toplo sonce in prijetno topla voda. Dan je bil namenjen srečanju z vrtnarko parka, učnim dejavnostim, potem pa plavanju, športnim dejavnostim in zabavi. Izkoristili smo toplo morje in se preizkusili v neprekinjenem deset minutnem plavanju. Jutri pišemo novo poglavje in se vam ponovno oglasimo zvečer.

3. dan

Zjutraj nas je zbudilo sonce in nekaj kapljic dežja. Spremenljivo vreme nas ni ustavilo in z ladjico smo se odpravili v Piran. Naš zaliv je bil kot ena velika prometnica, saj je na vstop v Luko Koper čakalo kar nekaj ogromnih tovornih ladij. Naša barka nas je pripeljala v Piran, kjer smo se pomudili v akvariju, si ogledali znamenitosti in privoščili sladoled. Popoldne nas je sonček spet povabil v bazen, kjer smo spet izpopolnjevali tehnike plavanja. Dan smo zapolnili še z ustvarjanjem in spoznavanjem značilnosti naše obale. Večer smo zaključili s športnimi igrami in utrujeni zaspali. Moramo se dobro naspati, jutri je nov dan.

4. dan

V pričakovanju poslabšanja vremena smo zjutraj izkoristili še za plavanje in veslanje s kajakom. Ni bilo tako preprosto, sploh ne v vetru. Tik pred nevihto nas je čakalo še nekaj učnih dejavnosti. Popoldan smo izkoristili še za plavanje v notranjem bazenu in se veselili večernim aktivnostim – zabavnim igram in plesu. Kaj vse smo počeli poskušajte razbrati iz slik. Bilo je preprosto…glasno in »full dobr«. 

Pozdrave vam pošiljamo:

soba BRANCINI

soba MORSKE ZVEZDE

soba MORSKE KUMARE

soba KOKICE

5. dan

Šolo v naravi smo pripeljali do konca. Zadnji dan nam je dejavnosti spet krojil dež. v dopoldanskem času smo se mudili v bazenu, zaključni del pa je bil namenjen podelitvi priznanj za plavanje, nagradam in deljenju vtisov. Vsi smo veseli, da smo doma hkrati pa smo bogatejši za nove izkušnje, lepe spomine in nove prijatelje.

(Skupno 1.886 obiskov, današnjih obiskov 1)