Drugošolci so sredo izkoristili za športni danpohod na Brda. Pa ne samo to – o športnem dnevu so napisali tudi poročilo. Učiteljica jim je povedala, kaj naj poročilo vsebuje: naslov, kaj se je dogajalo, kdo je bil udeležen, kdaj in kam so se odpravili in kaj jim je bilo všeč oz. kaj je bilo zanimivo. Pa obvezen podpis, seveda.

Nastala so naslednja poročila.

OPIS ŠPORTNEGA DNE
Ime mi je Nace. S sošolci in sošolkami iz 2. a in 2. b razreda smo šli na pohod na Brda. Bili smo z učiteljico Majo, učiteljico Mirjam in učiteljico Irmo. To je bilo v sredo, 1. 6. 2022. Ko smo se vrnili, nam je učiteljica Mirjam povedala, da smo prehodili 9,5 km.
Nace Tušek, 2. b

ŠPORTNI DAN
Prehodili smo 9,5 km. Odšli smo na Brda. Šli smo 2. a in 2. b razred v sredo, 1. 6. 2022. Najboljše mi je bilo, ko smo šli do Svetega križa. Ni mi bilo všeč, ko smo hodili v klanec.
Ajda Bogataj, 2. b

ŠPORTNI DAN – POHOD
V sredo, 1. 6., smo imeli zadnji športni dan pohod na Brda. Prehodili smo 9,5 km. Na pohod sta šla dva razreda, in sicer 2. a in 2. b iz Osnovne šole Poljane. Hodili smo zelo dolgo, ampak sem vesela, da smo vsi opravili to nalogo.
Zarja Strel, 2. b

POHOD NA BRDA
S šolo smo šli na Brda. Ko smo prišli na cilj, smo jedli malico. Ko smo pojedli, se je pot nadaljevala. Pohod je bil naporen. Hodili smo veselo in radostno. Najraje smo se pogovarjali.
Alja Justin, 2. b

ŠPORTNI DAN
Odšli smo na Brda. Odšli smo 2. a in 2. b razred. Prehodili smo 9,5 km. Bile so tri učiteljice. Prva je bila Maja, druga Mirjam in tretja Irma. Odšli smo v sredo, 1. 6. 2022. Hodili smo tri ure in pol. Všeč mi je bilo, ko smo srečali gospo z dvema kužkoma.
Ana Dolenec, 2. b

POHOD NA BRDA
V sredo, 1. 6., smo odšli na Brda. Prehodili smo 9,5 km. Na Brda smo odšli 2. a in 2. b. Ko smo prišli do šole, nam je učiteljica povedala, da smo hodili 3 ure in 33 minut.
Alenka Miklavčič, 2. b

POHOD NA BRDA
Šli smo na Brda. Prehodili smo 9,5 km. Bili smo 2. a in 2. b. Šli smo v sredo, 1. 6. 2022. Na poti smo videli srno, veverico in srnjaka.
Adam Koblar, 2. b

ŠPORTNI DAN – POHOD
V sredo, 1.6., smo 2. a in 2. b šli na Brda. Prehodili smo 9,5 km. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo videli koze.
Tilen Kavčič, 2. b

 

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)