1. dan

Sonce, sneg in veliko veselje, ko smo le prispeli na smučišče in začeli s prvimi zavoji. Delo na snegu je potekalo tekoče. Čas do kosila je hitro minil in že smo zaključevali prvi smučarski dan. V hotelu smo se najprej namestili in si privoščili kratek oddih. Pred večerjo smo se še pogovorili o delu v šoli v naravi in predvidenem urniku. Po večerji pa je sledila učna ura na temo FIS pravil obnašanja na smučišču in kratko preverjanje. Po ogledu risanke pa so bili nekateri že prijetno utrujeni in pripravljeni na spanje.

2. dan

Zjutraj smo se odpravili na smučišče. Zelo hitro se je vsaka skupina odpravila na svojo stran. V prvi skupini so se učili delati ovinke. V drugi skupini so se učili peljati po robnikih. V tretji skupini so vozili paralelen zavoje z  eno dvignjeno smučko. V četrti skupini smo se vozili po posebnih smučkah in se učili zavijanja v ožjem hodniku.

Zvečer smo se odpravili v bazen. Po bazenu smo se odpravili spat.

Bilo je zelo dobro.

Utrinke so prispevale: Anamarija, Hana, Šaja, Janja, Veronika

3. dan

Tretji dan naše šole v naravi so nas ob prihodu na smučišče pozdravile snežinke. Vsi polni pričakovanj smo se z vlečnico podali na vrh smučišča, kjer smo se hitro razporedili v skupine in nadaljevali z učenjem smučanja. Sprva se je vreme menjalo vsakih pet minut, a to ni vplivalo na naše delo. Zavoji so se kar vrstili, mi pa postajali vse bolj suvereni. Za dobro razpoloženje je v nadaljevanju dneva poskrbelo tudi toplo sonce in zelo dobra snežna podlaga. Po končanem smučanju smo odšli še na plavanje. Današnji dan smo zaključili s prijetnim večernim druženjem, saj je to naša zadnja noč v hotelu.

4. dan

(Skupno 1.234 obiskov, današnjih obiskov 1)