V četrtek, 20. 12. 2012, so učenci in učitelji pripravili predpraznično prireditev, ki so se je v velikem številu udeležili tudi starši.

Imeli smo kar več razlogov za praznovanje. Takoj na začetku nas je pevski zbor pod vodstvom Matjaža Slabeta spomnil, da 26. decembra praznujemo dan samostojnosti in enotnosti naše države Slovenije. V praznično vzdušje božičnega in novoletnega časa smo se laže vživeli ob ogledu pravljične Zvezdice Zaspanke, ki so jo pod mentorstvom učiteljice Teje Podgrajšek odigrali člani angleškega gledališkega krožka. Bili so odlični!

Učenci 7. b razreda so nam skozi celo prireditev predstavljali različne družabne igre in nam s tem pokazali, kako lahko prijetno preživimo praznični  čas s svojimi družinami ali prijatelji.

Uživali smo ob poslušanju ubranega petja naših pevskih zborov  in ogledu plesnih točk mlajše in starejše plesne skupine. Program so popestrile učenke Kaja Klemenčič, Lucija Bogataj, Aleksandra Logar in Maša Stanonik z igranjem na glasbene inštrumente.

Ravnateljica Metka Debeljak nam je ob zaključku posredovala voščilo, ki smo ga v svojih srcih ponesli še drugim na naših vsakdanjih poteh.

Majda Bernik

no images were found

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)