Danes smo na naši šoli napisali še konec ene najlepših zgodb. Vse sladke malenkosti, ki smo jih vi, starši, vaši otroci, učitelji, delavci OŠ Poljane in podružnice Javorje zbrali, so danes potovale k Junakom 3. nadstropja. Združeni v cilju, da polepšamo trenutek in povemo, da nam je mar, smo uspeli napolniti sedem velikih škatel. S “cukrčki” pa sta potovali tudi dve pismi, polni lepih želja, ki sta jih na papir prenesli naši učenki. Uspelo nam je, da smo tako napisali zgodbo, ki jo bomo, tako smo si rekli, skušali pisati vsako leto septembra.
Naj spomnim, da to ni bila naša edina dejavnost, ki smo jo pripravili v podporo in ozaveščanje o otroškem raku. V ponedeljek, 27. septembra, smo že tekli in združili lepo število udeležencev ter učencev prostovoljcev, ki so delo opravili več kot odlično.
Ob uspešno izpeljani akciji HVALA vsem, ki ste na kakršen koli način prispevali, da nam je skupaj uspelo.

 

Dobrodelna akcija za junake skozi oči učenk prostovoljk

Naši novinarki Veronika Pisk in Maruša Šubic iz 6. b sta opravil kratek intervju z nekaterimi prostovoljkami, ki so sodelovale na dobrodelnem teku, prav tako pa so bile aktivne tudi pri zbiralni akciji za Junake 3. nadstropja.

 

Prisluhnite, kaj so prostovoljke povedale.

 

Barbara Tavčar

 

(Skupno 215 obiskov, današnjih obiskov 1)