V četrtek, 30. 9. 2021, je v Črnučah potekalo državno prvenstvo v orientacijskem teku za osnovne in srednje šole. Tudi letos je bilo zaradi omejitev tekmovanje prilagojeno, in sicer tako, da se učenci niso mešali. Karta je bila enaka kot v preteklem letu, je pa vreme poskrbelo za večjo težavnost, saj je bil teren zelo moker. Udeležba je bila tako kot v preteklem letu tudi letos zelo dobra, sodelovalo je veliko šol. V naši kategoriji C (dečki in deklice 8. in 9. razreda) je bilo največ sodelujočih. Med fanti je bilo na štartu 59 učencev, pri dekletih pa 42 učenk.
Učenke in učenci naše šole so bili odlični. Zopet smo posegli po kolajni. Med fanti je 3. mesto dosegel Dominik Pisk, David Križnar je bil 9., Miha Dolenc je zasedel 19. mesto, Timotej Kos pa 21.
Med dekleti je bila najboljša Lučka Ficko, ki je zasedla 19. mesto, Brina Frlan je bila takoj za njo na 20. mestu, Iris Zver pa  se uvrstila na 22. mesto.

****************************************************

Ekipne rezultate smo prejeli šele pred kratkim, so pa odlični! 

Pri fantih v kategoriji C  so izmed 16 sodelujočih šol 1. mesto zasedli naši učenci v postavi Dominik, David in Miha. 

Tudi ekipna uvrstitev deklet je odlična – priborila so si 5. mesto med 10 šolami. Našo ekipo so sestavljale Lučka, Brina in Iris.

Vsem nastopajočim iskrene čestitke za udeležbo na tekmovanju in dosežene rezultate.

 

Mentor: Aleš Mrak  

 

2021_SOT_Rezultati

 

(Skupno 300 obiskov, današnjih obiskov 1)