Naravoslovni dan smo pričeli s stikom z dvema živalma. Najprej z madagaskarskim ščurkom, ki si ga nisem upala pobožati, nato pa še z ameriškim sivim gožem, ki sem si ga dala tudi okoli vratu. Nato smo pomalicali in se odpravili po živalskem vrtu naprej. Najbolj zanimivi so mi bili volkovi, saj je bilo še nekaj mladičkov, ki so tekali okoli samice in se igrali.
Zelo sem se imela lepo in iz ogleda sem se tudi naučila marsikaj novega o živalih v živalskem vrtu.

Tara Kos, 7. a

Današnji dan mi je bil zelo všeč. Najbolj všeč so mi bili mali volkci ali pa nastop morskega leva. Vesela sem bila tudi, ker smo imeli priložnost držati kačo in madagaskarskega ščurka. Nisem si mislila, da bomo lahko videli toliko živali. Naravoslovni dan bi sigurno še kdaj ponovila.

Julija Strel, 7. a

V četrtek, 20. 5. 2021, smo sedmošolci odšli v živalski vrt. Izvedeli smo veliko o živalih in se nekaterih tudi dotaknili, videli smo tudi mnoge živali, ki jih prej nismo poznali.

Eva Stržinar, 7. b 

Zjutraj smo se vsi zbrali in vzeli malico, potem smo se z avtobusom odpeljali v Ljubljano. Učenci 7. a, smo najprej imeli stik z živo živaljo, 7. b pa je šel na ogled živalskega vrta. Po malici smo se zamenjali. Po ogledu smo se z avtobusom vrnili nazaj v Poljane in s tem se je naš naravoslovni dan zaključil.

Manca Cankar, 7. a

 

 

Še nekaj živali OD BLIZU 

(Skupno 401 obiskov, današnjih obiskov 1)