Danes smo delali sovico iz blaga in iz gumbov. Najtežje mi je bilo, da je bila nitka in jo je treba dati v uho. Potem sem šla po drugo nitko in je bilo lažje. Najprej sem očke zašila na srček, prišili smo tri gumbe. Potem pa nalepili. (Sara Mlinar)

Danes smo šivali. Zelo mi je bilo všeč, ko smo šivali gumbe. Vse sovice so bile zelo lepe. In vse sovice so bile zelo različne. Šivati sovico mi je bilo všeč. Vse mi je bilo všeč. (Veronika Benedičič)

Danes smo šivali sove. In bilo je super. Zato bi rada še takih dni. Najprej smo šivali oči. In nato smo delali trebuh. Nato pa smo zlepili skupaj. To je bil najboljši dan. (Izabela Strel)

Za mene je bilo težko, a je bilo zanimivo. (Gregor Kuštrin)

Meni je bilo vse všeč, samo ni mi bilo všeč, da sem se zbodel v šivanko. (Val Krek)

Najboljše mi je bilo šivati. Komaj čakam, da spet šivam. (Tjaša Potočnik)

Najprej smo obšili okrog belega blaga. Potem smo prišili dva velika gumba. In potem smo na izstriženi srček spet prišili gumbe. (Katja Kavčič)

Bilo mi je zelo všeč in zelo sem se zabavala. Uporabljali smo: gumbe, blago, šivanke in sukanec. Moja sovica je lepa. (Ela Novak)

Najprej smo sešili oči in potem gumbe. Všeč mi je bilo, ko smo šivali gumbe. Ni mi bilo všeč, ko smo lepili telo. (Tina Božnar)

Najbolj mi je bilo težko, ko smo dajali sukanec v šivanko. Najbolj mi je bilo lahko, ko smo šivali. Upam, da bomo imeli še kdaj šivalni dan. (Miha Arnolj)

 

(Skupno 237 obiskov, današnjih obiskov 1)