Sredi tedna nam je za dogodek Simbioza giba še vreme pomagalo pri izvedbi. Na dogodek se je vsak dan prijavljalo več udeležencev in na koncu je bila številka zelo lepa.  Simbioza je združila tri generacije, zraven pa smo pritegnili še otroke, ki so prišli mimogrede.

Začeli smo s pozdravom »elektrike« in podelili nasmeh drug drugemu. Dedki in babice so se preizkusili v lovljenju žogic s »kanglo«, v skakanju z vrečo, nošnji krožnikov med nogami, skakanju po stezicah, prenašanju kozarčkov in gradnji piramid ter oblačenju in slačenju obročev. Otroške igre so zabavale prav vse.

Razlegal se je glasen smeh in konstruktiven nemir. Marsikdo se je preizkusil v dejavnostih, za katere je bil prepričan, da jih ne zmore, a so mu odlično uspele. Tudi kakšna kapljica potu je pritekla po čelu udeležencev.

Zadovoljni in polni vtisov smo vsi skupaj pospravili pripomočke, ki so krasili naše igrišče, in se eden drugemu zahvalili za neprecenljivo druženje. Nasmehi in stiski rok ter iskrena »hvala« so neprecenljiva nagrada za organizacijo Simbioze giba. Drugo leto se bomo spet gibali!

 

Barbara Tavčar

 

 

*******************************************************************

 

Simbioza tudi v 2. a razredu …

 

 

 

*******************************************************************

 

… in v 3. a razredu

 

(Skupno 138 obiskov, današnjih obiskov 1)