Deset učenk in učencev naše šole si je v četrtek, 15. marca, pod pokroviteljstvom Zavarovalnice Triglav lahko ogledalo kvalifikacije smučarskih poletov v Planici, ki so bile uvod v planiški zaključek letošnje sezone Svetovnega pokala v skokih. Bili so navdušeni nad vsem – nad množico šolarjev, nad pogledom na letalnico, ki je čisto drugačen kot po televiziji, še posebej pa nad avtogrami letalcev in nad pogostitvijo. Pravijo, da je bila to zanje nepozabna izkušnja. Najbolje, da si kar sami preberete, kako so strnili svoje vtise, in pogledate fotografije, ki so nastale na licu mesta.

Imeli smo se zelo lepo, uživali smo ves čas našega obiska v Planici. Zelo zanimivo je bilo spremljati polete v živo, saj na TV-ju prikažejo veliko manj, kot se tam v resnici dogaja. Zelo lepo je bilo, ko so nekateri skakalci delili avtograme. Mislim, da je to izkušnja, ki je ne bom nikoli pozabil.

Anže Čadež, 9. b

 

Bilo je zelo dobro, imeli smo se v redu, vse je bilo zastonj (vstopnice, sladoled, hot dog, pijača). Vseh otrok nas je bilo okrog tri tisoč.

Rok Primožič, 8. a

 

Imela sem se zelo dobro. Na prizorišču smo si najprej ogledali poskusno serijo, med odmorom smo odšli v šotor na malico, sodelovali v igri (skok v daljino) in dobili sladoled. Nato smo spremljali kvalifikacije. Kasneje smo si ogledali tudi stojnice. Predstave za mladino pa se zaradi prevelike gneče nismo mogli udeležiti.

Tjaša Stanonik, 8. a

 

Zanimivo se mi je zdelo, da smo dobili podpise skakalcev, zastonj smo lahko jedli sladoled. Zame je bilo še posebej zanimivo, ker je kot predskakalec skakal moj bratranec. V programu po koncu tekme je nekdo z odra metal majice, sendviče in pijačo.

Tadej Rudolf, 9. b

 

Lepo je bilo. Dobili smo avtograme naših in tujih skakalcev. Z njimi smo se lahko tudi fotografirali. Za avtograme smo se dobesedno borili. Dobili smo sladoled in bonbone. Zaradi gneče nismo mogli na tribune in smo ves čas stali. Bilo je ZAKON!

Urh Uroš Oblak, 8. b

 

Bilo je zanimivo, čisto drugače kot po televiziji. V živo skakalec pristane više, če gledaš po televiziji, pa misliš, da je pristal čisto na dnu. Lepo je bilo videti naše orle.

Veronika Tavčar, 9. b

 

Imeli smo se zelo dobro, ogledali smo si vse tri serije in zvesto navijali. Zelo sem bil vesel avtogramov slavnih skakalcev.

Žiga Prosen, 9. b

 

Imeli smo se zelo lepo in skakalci so bili prijazni, ker so delili avtograme. Organizacija je bila odlična, delili so nam sladoled in kokakolo.

Izak Cankar, 9. b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Foto: Tjaša Stanonik, 8. a

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)