Današnji čas je tak, da težko najdemo človeka, ki rad piše z roko. Čeprav je pisanje z roko zelo pomembno za utrjevanje spominskih sledi v možganih, se ga mnogi izogibajo in raje pišejo na računalnik ali na pametne telefone.

Zato smo se z veseljem vključili v projekt «TEDEN PISANJA Z ROKO 2019«, ki ga je razpisalo Društvo RADI PIŠEMO Z ROKO. Odločili smo se, da v lepi pisni obliki pripravimo knjižico s posvetilom za našo bivšo učenko, najboljšo športnico Poljanske doline, Emo Klinec.
V knjižici smo zbrali lepe misli o življenju, ljubezni, sreči, veselju, uspehu, pogumu, učenju, spreminjanju, prijateljstvu, branju in športu. O vseh teh temah so razmišljali drugošolci ter njihove prostovoljke ter jih z veseljem zapisali s pisanimi črkami. Na koncu knjižice je sledilo še Mavrično razodetje ter nekaj risbic.
V četrtek, 4. 4. 2019, smo Emo Klinec povabili na šolo ter ji pripravili prijetno presenečenje. V skupini smo poklepetali o njenih športnih začetkih, tekmovalnih rezultatih, njenem študiju ter trenutni rehabilitaciji, ki poteka uspešno. Izročili smo ji knjižico s posvetilom, ona pa nas je razveselila s športno fotografijo in njenim podpisom.

Ker je naša vzornica, ponos Poljanske doline, ji želimo čimprejšnjega okrevanja in čim več dobrih športnih rezultatov.

Učiteljica Mirjam Bogataj in učenci 2. razreda

 

(Skupno 293 obiskov, današnjih obiskov 1)