1. dan

Dogajanje v slikah na prvi dan šole v naravi.

2. dan

3. dan

Tudi tretji dan nem je bilo vreme naklonjeno. Razmere na smučišču so bile odlične za nove dogodivščine. Zaradi zavzetosti in pravega pristopa učenci v znanju smučanja lepo napredujejo. V popoldanskem času smo imeli po počitku nekaj več časa namenjenega učnim dejavnostim, da ne pozabimo popolnoma na šolo. V večernem delu pa je sledilo še filmsko presenečenje. Umirjeni in pripravljeni na spanje smo tako uspešno zaključili še en dan.

4. dan

Današnji dan se je začel z rahlim sneženjem in dokaj mrzlim vremenom. Navajeni in utrjeni za take razmere smo se lotili usvajanja in utrjevanja smučarskega znanja. Skozi oblake se je tu pa tam  sramežljivo pokazalo tudi sonce, a to sneženja ni ustavilo. Po slastni malici se je vsaka skupina nadaljevala z delom. Po kosilu je sledila tekma. Na že nekoliko načeti progi so se preizkusili skoraj vsi učenci. Tokrat je tekma sledila načelom važno je sodelovati ne pa zmagati, zato so rezultati samo interni. Po končanem smučanju smo se odpravili v muzej spoznavat zgodovino in navade Cerkna kot je znamenita laufarija. Skozi razstavo nas je vodila prijazna vodička, ki nam je zanimivo predstavila vsebine. Po večerji pa je prišel na vrsto še družabni del in sicer disko. Učenci so se hitro vklopili v ples in pozabili na utrujenost. Čas je hitro minil in kot vedno je sledil nočni počitek in sladke sanje.

5. dan

Zaradi slabih vremenskih razmer smo zadnji dan  šole v naravi sklenili v bazenu.  Tako smo zaključili še eno uspešno izvedbo zimske šole v naravi.

 

(Skupno 1.453 obiskov, današnjih obiskov 1)