Za učenci naših sedmih in devetih razredov je zanimiv zimski športni dan, povezan z zimskimi radostmi. V četrtek, 2. februarja, so se zapriseženi smučarji odpravili na smučišče Stari vrh, ostali pa v Planico, kjer Zavod za šport Planica v okviru akcije v zvezi s kandidaturo za Svetovno prvenstvo v nordijskih disciplinah v Planici leta 2017 otrokom in mladostnikom ponuja številne zanimive dejavnosti. Cilj te akcije je povečati zanimanje mladih za aktivnosti na snegu. V “Snežni deželi” so učenci tekli na smučeh, se pomerili v hokeju, sankali, skakali, se dričali z deskami, lopatami in zračnicami.

 

Uživali smo v različnih  zimskih aktivnostih, ki jih si jih lahko ogledate v fotogaleriji. Pod fotografijami pa je še nekaj videoposnetkov in vtisov učencev.

[vimeo 36135766 400 300]

[vimeo 36135622 400 300]

[vimeo 36135305 400 300]

Stisnjeno mapo vseh posnetkov (1,8 GB) lahko prenesete iz tega naslova.

 

Na splošno mi je bilo všeč vse, razen teka na smučeh.

Klara Demšar, 9. b

 

Bilo je čisto v redu.

Anže Križnar, 9. a

 

Bilo je v redu, samo to mi ni všeč, da me še danes boli zadnjica.

Tina Dolenc, 7. b

 

Sankanje in lopatkanje mi je bilo zelo všeč, vendar mislim , da bi lahko še vseeno pripravili vlečnico za navzgor, saj se pri hoji po stopnicah zelo utrudiš.

Henrika Peternel, 9. b

 

Najprej se nisem veselila smučarskih skokov, potem pa sem ugotovila, da je to zelo vredu. Prvič in drugič sem se samo spustila po progi, tretjič pa sem skočila. Bilo je zabavno in zanimivo. Ni mi bilo žal, da sem poskusila.

Nika Kos, 7. b

 

Smučarji smo se zbrali na Grebljici, nato pa smo začeli smučati in deskati. Spremljal nas je učitelj Matjaž Slabe. Smučali smo vsi skupaj, vmes pa smo se ustavili tudi na čaju. Okrog 1h smo končali, nekateri pa smo ostali še do 4h.

Žiga Prosen, 9.b

 

Na hokeju je bilo v redu, čeprav nismo imeli metel, ampak navadne palice. Razdelili smo se v dve skupini po štiri igralce (trije igralci in vratar) in tekmovali na ledu, ki je bil prekrit s snegom. Doživeli smo dosti padcev, odličnih podaj in zadetkov, ki so vodili k neodločenem rezultatu.

Polona Stanonik, 9. b

 

(Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1)